divendres, 25 de març del 2011

SONIMAGFOTO 2011

Divendres 25, son dos quarts de 10 i estic a davant de l’ accés Sud de la Fira Gran Via 2.

Avui he decidit anar al Sonimagfoto, tenia ganes de veure càmeres en directe, poder tocar-les, fer fotos, apuntar-me a algun curset... 
M’ he vist com un peix sobre les roques , fora de lloc. No es el meu mon, no sóc professional de la fotografia i no ho seré.   

Però jo, allà plantat, amb càmera en ma, disposat a recórrer tots els stands possibles, veure tècniques d’ impressió, objectius gegants, ulls de peix, fotos, cameras... Fascinant.

Mai retoco les  fotos que faig amb cap programa, per que bàsicament els trobo bastant complexes. Si el que vols es obtenir una foto de concurs o artística tipus anunci de perfums , utilitzant un dels infinits programes que hi han, ho pots aconseguir.
Prometo ficar-me a fons per intentar “modificar”  una mica les fotos originals. A veure que tal em surten, mentrestant aquí us deixo algunes fotos que he fet...

Salutacions 

diumenge, 20 de març del 2011

Quin nom li poso al bloc?

El fet de que ara mateix estigui aquí davant,escribint les primeres linies del meu blog, em resulta, si més no, un pel dificil. La primera pregunta que em faig es...

...quin nom li poso al bloc?

Com que em costa pensar el nom del meu blog, entro a Internet, i poso al Google, " quin nom poso al blog ". Entro en la primera opció i llegeixo l'escrit. Veig el nom del blog i penso... Genial, li ha sabut trobar un nom on diu tot el que parlarà en seu blog. " Mosaic ". de res en concret i de molt en general.

Després d' una bona estona pensant noms, he triat el de Català, per que així es com em sento i perque estimo la meva terra, Culé, perque es el club que port al cor i Cuiner, per que és la meva devoció desde petit i m'agrada veure el client com gaudeix el que li preparo.

I pensareu, que te a veure una cosa amb l' altre???

Doncs vol dir que a part de parlar d' altres temes, es meu blog es basarà basicament en aquests tres paraules.
Bé, aquesta es la meva intenció, d' aqui, a com acabarà, el temps ho dirà. 

Ara es hora de marxar, però no abans, us haig de confesar que estava una mica nerviós abans de començar, pero no ha sigut una mala experiencia. Han passat alguns anys desde que vaig crear el meu primer blog, es deia , bessonada , i ja veieu el resultat, un desastre, O sigui que aquest espero que funcioni, sino, res, seguiré buscant altres coses que m' omplin.

Segurament faré les dues coses!!! El bloc i altres coses que m' omplin.



Bona nit!!!