divendres, 1 d’abril del 2011

EL MEU TALLER DE CUINA

Avui s' acaba un cicle del meu taller de cuina, a partir del proper taller aniré penjant les fotos i les receptes que fem entre tots. El taller es de técnica culinaria, o sigui el que fem es un plat, aplicant técniques, així és com varem decidir tractar el taller.

La recepta d' avui es en homenatge a Toni Botella, cuiner de no garie renom, però especialista en cuina de tapes selectes i creador d' un centre d' investigació i creacióde noves técniques.

Broqueta de pollastre a l' ast.


Ingredients;

1 pollastre de 1 kilo i mig
Especies pel pollastre  ( assaonador de pollastre, all mol, sal, pebre, farigola, romaní, curri )
150 cl de nata liquida
1 poma
Pals de broqueta de 13 cm
Paper PVC per fer els aros de 2 com de diametre

Elaboració;

Assaonem el pollastre amb totes les especies, i ho posem al forn juntament amb la poma, ho deixem coure durant una hora aproximadament a 190 º C.
Un cop cuit, retirem la pell, i la posem al forn, fins que quedi ben cruixent. Ho deixem refredar i ho piquem ben fi amb l' ajuda d' un ganivet fins que quedi com una pols.
Mentrestant, haurem desossat el pollastre, i el posem a la picadora, juntament amb la polpa de la poma cuita i la nata liquida. Ho triturem, i ho posem , amb l' ajuda d' una maniga, dins dels cilindres fets amb el PVC,fins a la meitat. Coloquem la broqueta, i ho reservem en fred durant 1/2 hora. Li treiem el plastic i l' arrebossem amb la pols de la pell cruixent.
I ja esta llest per menjar, aquí us deixo la foto.

Als alumnes els hi ha agradat. Desitjo que a vosaltres també.

Bon profit i fins la setmana que ve.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada